top of page

 DA WISH is een dansorganisatie in Amsterdam Zuidoost voor dans en cultuureducatie gespecialiseerd in hiphop, afro dance, traditioneel Afrikaanse dans, Awassa (een Surinaamse traditionele dansvorm), theater en moderne dans.

Heb je interesse om aan te sluiten bij het opleidingstraject van Da Wish en wil je ook meewerken aan het realiseren van een professionele theatervoorstelling? Of wil je gewoon meer informatie?

 

Stuur een mailtje naar hello@dawish.nl en wij brengen jou dan graag verder op de hoogte over de mogelijkheden. 

OVER DA WISH

Werkbestand -  Bio's DaWish.png

HET VERHAAL VAN DA WISH BEGINT IN SURINAME….

Enver Liesdek en Frie Trustfull waren die ondeugende boys in Paramaribo maar raakten geïnspireerd door role models in social work. De jeugdvrienden zijn uitgegroeid tot getalenteerde hiphop dansers en hebben in Suriname de dansgroep Deja Vu opgericht.

Rond het jaar 2000 raakte Deja Vu bekend in de Amsterdamse discotheken en in populaire tenten van de grote steden in Nederland. “Die dansers met die lange dreads” zijn een bekend fenomeen onder Hiphop en R&B liefhebbers uit die tijd, al blijven de heren daar bescheiden onder.

Liefde voor dans en talentontwikkeling is altijd de belangrijkste drijfveer geweest om door te willen geven aan de next generation. Enver is al jaren bezig met dans in Zuidoost en daarbuiten vanuit een positieve mindset. Waar er kon worden opgetreden daar waren Enver en zijn leerlingen present.

De positieve bijdrage met groepen als Next Generation en KiZo is ook opgevallen bij de mensen van het Bijlmer Parktheater en van stadsdeel Zuidoost. 

In 2017 kregen we de kans om de nieuwe stichting We Are On The Move op te richten www.waotm.nl.

We Are On The Move staat voor familie, plaats voor iedereen en vooruit bewegen. De Dansorganisatie die zelf ook On The Move is, die zich ontwikkelt en bouwt aan de naamsbekendheid. Vanuit WAOTM heeft de professionele tak DA WISH zich ontwikkeld en de eerste professionele theatervoorstelling is eindelijk na lang wachten op corona, een feit!

In oktober 2023 kan je tickets kopen voor drie voorstellingen HAAR HAAR in het Bijlmer parktheater

Productieteam

JOIN THE TEAM

DaWish

"Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een maker, danser en/of dansdocent".

Heb jij deze ambitie? Kom dan kennis met ons maken!


Stuur ons een mailtje :)
hello@dawish.nl

bottom of page